B2B Occultisme

2017-05-21 Occultisme Jezus is Heer en Meester B2B CGK Mussel

Zondag 21 mei is het thema occultisme bij B2B, we zien je graag! 

Occultisme, is het gevaarlijk, moet je daar bang voor zijn of vind je het interessant, trekt het aan je, zit je er aan vast? De bijbel waarschuwt voor occultisme, benoemt het ook, zegt dat we ons er niet mee bezig moeten houden. Peter Roosendaal zal ons er meer over vertellen.

Over de poster:
Jezus is het Lam van God, maar ook de Leeuw van Juda. Jezus dreef demonen uit bij een ‘bezeten’ man, en vervolgens nemen deze bezit van een groep varkens waarna deze varkens zich in het ravijn stortten (Onder de leeuw op de poster, zie je de varkens een klif afspringen).

De duivel wil ons door het occulte meenemen het ravijn (het duister) in, ons de dood in lokken, maar Jezus strijd en streed voor ons, Hij pleit voor ons. Bij Jezus zijn we veilig, Hij jaagt het duister weg en heeft het verslagen. Jezus biedt ons eeuwig leven zonder angst, ziekte en pijn aan. Aan het kruis is het volbracht!

Wie je ook bent, wat je ook gedaan hebt of aangedaan is… kom van het donker in het LICHT! Schuil bij de Leeuw van Juda!

2017-05-21 Occultisme Jezus is Heer en Meester B2B CGK Mussel

You might be interested in …