Paula uit Musselkanaal bouwt aan verandering

World Servants

6 mei ging de opbrengst van de collecte naar Paula uit Musselkanaal. Zij gaat dit jaar opnieuw voor World Servants naar Malawi, dit jaar naar het dorp Ndatuwa. Zodra de opbrengst bekend is, lees je dat hier!

De afgelopen zomer ging Paula voor het eerst naar Malawi. Het was een geweldige ervaring. Dat is dan ook de reden dat ze ook dit jaar weer wil gaan om een schoolgebouw te bouwen!

World Servants

“Op dit moment moeten de leerlingen na groep 1 en 2 naar een andere plaats toe, wat 1,5 uur lopen is, om daar les te krijgen. Bovendien worden de kinderen als het regent naar huis gestuurd, omdat de school van leem is gemaakt. Daarom ga ik een schoolgebouw bouwen in Ndatuwa. Helpt jij mij mee?”

https://www.worldservants.nl/actieplatform/deelnemer/paula

You might be interested in …