Als ik Hem ontmoet dan…

CGK Mussel Blessed2B Als ik Hem ontmoet dan
“Als ik Hem ontmoet, dan…” is het thema van de volgende Blessed2B op zondag 9 december om 19.00 uur in de CGK Mussel. Spreker is Jarno Holtman en natuurlijk gaan we weer samen zingen met de B2B band!
 
Wat als je God ontmoet… best wel een spannend thema… je kunt er bang voor zijn of er niet over willen nadenken…? …dan is het wel fijn om van te voren in ieder geval iets te weten over Hem, toch? Kan dat? Ja! Gelukkig heeft God ons de bijbel gegeven, daarin kun je lezen wie Hij is. Je kunt Hem als het ware al leren kennen voordat je Hem ontmoet. Dat maakt ’t misschien anders, een ontmoeting om naar uit te zien zelfs?
 
In Johannes 3:16-17 staat bijvoorbeeld: Want God houdt zoveel van de mensen, dat Hij zijn enige Zoon aan hen heeft gegeven. Iedereen die in Hem gelooft, zal niet verloren gaan, maar zal het eeuwige leven hebben. Want God heeft zijn Zoon niet naar de wereld gestuurd om de mensen te veroordelen, maar om door Hem de mensen te redden.
CGK Mussel Blessed2B Als ik Hem ontmoet dan

You might be interested in …