Youth Alpha

Youth Alpha start nieuw seizoen

Op woensdagavond 2 September start weer een nieuw seizoen Youth Alpha in Onstwedde!

Wat is Youth Alpha?
Bij Youth Alpha ontdek je alles en moet je niets. Het is een plek waar jij al je vragen mag stellen over het leven en geloof. In twaalf avonden en een weekend ga je samen met een groep jongeren op een relaxte manier op zoek naar de betekenis van het christelijk geloof.

Waarover gaat’t?
We duiken verschillende thema’s in, bijvoorbeeld; ‘Wie is Jezus’, ‘Waarom is Hij aan het kruis gestorven’, Hoe zit het met de kerk’ en nog veel meer. Aan de hand van die thema’s gaan we de grote vragen van het leven onderzoeken.

Wat doen we?
Natuurlijk praten we niet alleen maar met elkaar. Eerste eten we samen een overheerlijke maaltijd gekookt door een gemeentelid. Dan is er een prikkelend praatje, vervolgens ga je in groepjes uiteen om samen door te praten over het onderwerp. Natuurlijk wordt er ook heel wat afgelachen! Tussendoor drinken we uitgebreid koffie en/of thee. We sluiten de avond daarna ontspannen af.

Waarom zou je komen?
Omdat zonder jou Youth Alpha helemaal niet leuk is! Maar ook omdat het gewoon gezellig is, je nieuwe vrienden ontmoet én omdat het gaat over de echte dingen van’t leven. Je moet niets, er wordt je niets opgedrongen en elke vraag mag gesteld worden. Kom het gewoon maar eens checken!

Dus…
Youth Alpha is:
•Relaxt   eten, kletsen, gewoon gezellig
•Helder   elke vraag krijgt een duidelijk antwoord
•Vrijblijvend   ontdek je alles, je moet niks

Kortom…
•Wat?   Youth Alpha Onstwedde
•Voor wie?   Iedereen van 16 jaar en ouder
•Wanneer?   Start woensdag 2 september
•Hoe laat?   18:45 tot max. 22:00 uur
•Locatie?   De Bast, Boslaan 18 Onstwedde   (Hoofdingang) Wij vangen je op.

De eerste avond is een introductieavond. Het gaat over het onderwerp “Is er meer?”.

isermeergajemeeopzoek

youtalphaonstwedde

Voor vragen kun je mailen naar Youth Alpha Onstwedde

De website van Youth Alpha Onstwedde

Volg Youth Alpha Onstwedde nu ook op Facebook.

You might be interested in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *