14 februari : Blessed2B : Recycle

2016-02-14-Blessed2B-CGK-MusselRecycle

Als je het de gemiddelde Nederlander zou vragen, of wetenschapper, dan ziet het er niet al te best uit. Als je kijkt op Wikipedia over de toekomst voor de aarde vind je de engste dingen: de mensen zorgen ervoor dat de aarde ten onder gaat (klimaatverandering, CO2 enz.). Of er komt iets uit het heelal op ons af, een asteroïde inslag of een supernova die ontploft!

Misschien krijgen we wel weer een nieuwe ijstijd of juist het tegenovergestelde: de zon wordt steeds warmer en daardoor droogt het hier uit. Stormen, rampen, watersnood en uiteindelijk een aarde die verdwijnt. Iedereen is het er over eens: de wereld zal vergaan. Dat is de toekomst voor ons.

Wat lezen we eigenlijk in de Bijbel over de toekomst? Daar zie je een heel ander beeld dan wat alle wetenschappers schetsen! Daar lees je dat er niet een afbraak proces is, dat er een einde aan onze wereld komt, maar dat God bezig is alles te recyclen!!

14 februari : Blessed2B : Bram Hofland : Blessed2B band

2016-02-14-Blessed2B-CGK-MusselRecycle

You might be interested in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *