Spreek Heer, uw knecht hoort! B2B 10 december

Blessed2B Spreek Heer, uw knecht hoort!

Het thema is 3 december: “Spreek Heer, uw knecht hoort”, naar aanleiding van 1 Sam: 3

Toen begreep Eli dat de Heer de jongen riep. 9 Daarom zei Eli tegen Samuel: “Ga weer naar bed. En als Hij je roept, moet je zeggen: Spreek Heer, ik luister.” Samuel ging weer naar bed. 10 Toen kwam de Heer, bleef daar staan en riep net als de vorige keren: “Samuel! Samuel!” Samuel antwoordde: “Spreek, want ik luister.”

Je kunt je afvragen: spreekt God ook nu nog en als Hij spreekt, spreekt Hij mij dan nu ook nog persoonlijk aan? Nu tegenwoordig je tijd en je hoofd vaak vol is van Snapchat, Instagram, YouTube,  WhatsApp, Instagram, Facebook, World Wide Web… noem maar op? Hoe hoor ik Zijn stem door al het ‘geschreeuw’ om mij heen en in mijzelf? Zoek je er wel eens naar? Zoek Hem! Wil je rust? Hij was er, is er nog steeds en zal er altijd zijn! Wat zeg jij als jij Hem hoort?

Bram Koerts gaat ons er meer over vertellen.

Blessed2B Spreek Heer, uw knecht hoort!

You might be interested in …

2017-05-21 Occultisme Jezus is Heer en Meester B2B CGK Mussel

B2B Occultisme

2016-10-09-christ-alone

Christ alone!