Blessed2B: Powerhouse zondag 11 oktober gaat niet door

DEZE DIENST IS GEANNULEERD

Vanwege de geldende Corona maatregelen moet je voor deze dienst reserveren. Het maximaal aantal bezoekers is nu 30 personen. Vanaf 11 oktober kun je reserveren, wees er dus snel bij ! Natuurlijk kun je de dienst ook via live stream meebeleven!

06-11-2020: door de nieuwe verscherpte corona maatregelen voor kerkdiensten beraden we ons of de dienst wel door kan gaan. Zodra e.e.a. is besloten kunnen jullie dat hier lezen en zullen we dat via social media ook communiceren.
07-10-2020: Bericht van de band: Helaas hebben we als band samen besloten de B2B-dienst niet door te laten gaan. Door alle verkoudheidsklachten konden we slechts één repetitie inplannen en daar hebben mensen ook helaas voor moeten afzeggen. We vinden het heel jammer dat het niet door kan gaan, maar helaas is het door praktische redenen niet haalbaar. We zullen daarvoor een lied uploaden deze maand. We hopen op jullie begrip. We zien jullie graag een volgende keer!

B2B-band

RESERVEREN Blessed2B 11 Oktober 2020

 

You might be interested in …