13 april: God’s Toolbox

Je hebt een gave, een talent. Misschien ben je goed in dit of in dat. Die gave: die wil God gebruiken. Als je Hem gaat volgen, dan neemt Hij je in dienst. Als je gaat horen bij zijn groep volgelingen, de kerk, dan gaat Hij die gave, die je van Hem hebt gekregen, gebruiken. De kerk is namelijk Gods Toolbox. Een verzameling mensen met gaven en talenten die God gebruikt. In de Bijbel lees je over de gaven van de Geest. De een kan goed leiding geven, een ander misschien zingen, of juist goed praten met mensen. Iemand anders is weer goed met z’n handen en een ander weer juist met z’n hoofd. Die gaven wil God gebruiken, om iets van zichzelf in de wereld te laten zien. Allemaal zijn we nodig, ook jij!

Blessed2 God's Toolbox CGK Mussel Jeugddiensten

You might be interested in …

Youth Alpha

Blessed2B Video

De Rivier…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *