Aanstaande zondag: Under Construction

Blessed2B Under Construction Jeugddienst

Als de HEER het huis niet bouwt..

Net zo als je aan een huis kan bouwen, kan je ook aan je eigen leven bouwen. Door de keuzes die je maakt, bepaal je hoe je eigen leven eruit ziet. Wat voor hobby’s heb je, wie zijn je vrienden, wat doe je op school.. Maak je al die beslissingen in je uppie? Zonder God? Als je het niet samen met God doet, stort je leven zo in. Alleen met God kan je echt gelukkig worden. Hoe doe je dat? Door Jezus als fundament van je leven te nemen. Op Jezus sta je sterk! Hij is voor jou gestorven aan het kruis, je mag weer bij God horen. Ook wil de Heer je verder helpen met het bouwen van je leven. Je mag een tempel zijn voor God, een huis voor God. Hoe zorg je daarvoor? Door Zijn wil te zoeken voor je leven, Zijn bouwplan. God heeft een doel met ons: een tempel te zijn voor Hem. Zo samen met GOD leven, daarmee kom jij en ik tot onze bestemming: geluk

Matteüs 7:24 Wie deze woorden van mij hoort en ernaar handelt, kan vergeleken worden met een verstandig man, die zijn huis bouwde op een rots.

 

Aanstaande zondag meer…

You might be interested in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *