15 december: Crosspoint!

Oud en Nieuw komt er weer aan. En wat hoort daar natuurlijk bij? Goede voornemens! Nadenken over hoe het afgelopen jaar ging, en uitkijken naar het komende. Wat doe je anders? Wat neem jij je voor? Jeremia zegt hier ook iets over: ‘Ga op de kruispunten staan, denk na, kijk naar de oude wegen. Welke weg leidt naar het goede? Sla die in, en vind rust’. Ga de goede weg in, door na te denken over vroeger. Over hoe het afgelopen jaar ging. Maar ook: over wie God voor jou wil zijn, over wat Hij voor jou en mij gedaan heeft.

Meer weten? Kom dan op 15 december om 19:00 naar de jeugddienst in de CGK van Mussel met medewerking van Bram Hofland & de Blessed2B Band.

Blessed2B Crosspoint CGK Mussel Jeugddiensten

You might be interested in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *